Kysyttävää? Soita meille!
+358 (0) 20 155 8555

Lehdistötiedote (toimittajille ja muille kanaville)

Lehdistötiedote (toimittajille ja muille kanaville)

Euvic kasvutarina jatkuu!

Euvic-konserni, 5000 työntekijän eurooppalainen IT-jätti, aloitti toimintansa Ruotsissa vuoden 2018 alussa. Ruotsissa vuonna 2018 aloitettuaan Euvicin liikevaihto on kasvanut 0-110 MSEK ja työskentelee tällä hetkellä useiden omien alojensa suurimpien yritysten kanssa pohjoismaissa. Koska meillä on pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät on tavoitteemme kasvaa 500 MSEK:iin vuoteen 2030 mennessä. Kasvun mukana tulee mahdollisuuksia oppia uutta, palkata uusia kollegoita ja kokea henkilökohtaista kasvua.

Matka Itämeren yli

Meillä on jo ollut ilo työskennellä hienojen yritysten, kuten Pop Pankin ja Tikkurilan kanssa, ja nautimme työskentelystä luotettavien, rentojen ja älykkäiden suomalaisten ihmisten kanssa. Näemme, että kysyntä jatkuu vahvana ketterille tuotetiimeille, jotka voivat auttaa yrityksiä heidän digitalisaatiopolullaan – automatisoida prosesseja, rakentaa parempia digitaalisia asiakaskokemuksia ja käyttää teknologioita, kuten tekoälyä ja IoT:tä, luoda uusia yrityksiä, palveluita, tuotteita ja innovaatioita. Vahva kysyntä yhdistettynä valtavaan osaajapulaan sekä Ruotsissa että Suomessa luovat yrityksille vahvan kiinnostuksen etsiä osaamista pohjoismaiden ulkopuolelta. Euvic-konsernissa on 5000 it-asiantuntijaa ja -kehittäjää, joten näemme vahvan kiinnostuksen paikalliseen toimistoon Suomessa, jossa voimme paremmin tukea nykyisiä ja uusia asiakkaitamme

 

“The Good People” – Tervetuloa Jaakko!

Ihmiset etusijalle pyrkivänä yrityksenä meillä on ilo ilmoittaa, että Jaakko Sippola johtaa laajentumistamme Suomeen. Etsimme henkilöä, joka sopii sekä kulttuuriin – on utelias, läpinäkyvä, empaattinen ja nöyrä – että samalla kulttuurinen lisä paikallistuntemuksella ja IT-alan kokemuksella. Jaakon kanssa olemme varmoja, että meillä on paikallinen johtaja, joka edustaa Euvic:in isointa arvoa  “The Good People” ja kasvattaa Suomen liiketoimintaa samalla tavalla kuin olemme kasvattaneet Ruotsin liiketoimintaa – tuottamalla arvoa ja välittämällä ihmisistä.

 

Toimitusjohtaja Jaakko Sippola:

Olen äärettömän innoissani liittyessäni Euviciin. 5000 IT-ammattilaisen ja insinöörin sekä rennon kulttuurin ansiosta Euvicilla on timanttiset mahdollisuudet auttaa yhteiskuntaamme jatkuvassa digitalisaatiossa, jossa osaajien ja  osaamisen puute luo Euvicille mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yhdessä uusien ja olemassa olevien asiakkaiden kanssa, kuten esim. Tikkurila ja Pop Pankki.

Euvic:in arvot ja pyrkimys olla “The Good People”  – empaattinen, läpinäkyvä ja intohimoinen luo loistavan mahdollisuuden auttaa suomalaisia ​​yrityksiä heidän digitalisaatiomatkallaan. Tämä kokonaisuus saa minut todella innostuneeksi aloittaessani työt Euvicilla!

 

Tietoja Euvic-ryhmästä

Euvic-konserni on eurooppalainen IT-palveluntarjoaja, jolla on lähes 5000 työntekijää. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan digitaaliset tavoitteensa hyvän konsultoinnin ja tarvittavien palveluiden hyvän toteutuksen avulla. Rakennamme kaiken mm. manuaalisten rutiinien automatisoinnista, prosesseista ja IoT-tietojen keräämisestä, jotta järjestelmät voivat optimoida ihmisten työn tehokkuuden.

 

Lisätietoja:
Andreas Södermark
CEO Euvic Sweden
+46 703 042 855
andreas.sodermark@euvic.se

Jaakko Sippola
CEO Euvic Finland
+358 50 5775520
jaakko.sippola@euvic.fi

Katso lisätietoja aiheesta euvic.fi ja Linkedin

Tiedotteet

Viisi merkkiä siitä, että sinun tulee vaihtaa käyttötukijärjestelmäsi 

Viisi merkkiä siitä, että sinun tulee vaihtaa käyttötukijärjestelmäsi 

19-01-2023
Lue lisää
Viisi merkkiä siitä, että sinun tulee vaihtaa käyttötukijärjestelmäsi 

Viisi merkkiä siitä, että sinun tulee vaihtaa käyttötukijärjestelmäsi 

19-01-2023
Lue lisää
7 teknistä menestystekijää onnistuneeseen pilvipalveluinvestointiin 

7 teknistä menestystekijää onnistuneeseen pilvipalveluinvestointiin 

23-01-2023
Lue lisää
7 teknistä menestystekijää onnistuneeseen pilvipalveluinvestointiin 

7 teknistä menestystekijää onnistuneeseen pilvipalveluinvestointiin 

23-01-2023
Lue lisää
Neljäs teollinen vallankumous tulee kaataamaan yrityksesi  

Neljäs teollinen vallankumous tulee kaataamaan yrityksesi  

23-01-2023
Lue lisää
Neljäs teollinen vallankumous tulee kaataamaan yrityksesi  

Neljäs teollinen vallankumous tulee kaataamaan yrityksesi  

23-01-2023
Lue lisää
Digitaaliset uudistukset eivät ainoastaan riitä. Näin voitat 2020-luvun yritysmaailmassa.

Digitaaliset uudistukset eivät ainoastaan riitä. Näin voitat 2020-luvun yritysmaailmassa.

23-01-2023
Lue lisää
Digitaaliset uudistukset eivät ainoastaan riitä. Näin voitat 2020-luvun yritysmaailmassa.

Digitaaliset uudistukset eivät ainoastaan riitä. Näin voitat 2020-luvun yritysmaailmassa.

23-01-2023
Lue lisää
Valmistaudu ai- järjstelmää varten, rakenna toimiva strategia 

Valmistaudu ai- järjstelmää varten, rakenna toimiva strategia 

23-01-2023
Lue lisää
Valmistaudu ai- järjstelmää varten, rakenna toimiva strategia 

Valmistaudu ai- järjstelmää varten, rakenna toimiva strategia 

23-01-2023
Lue lisää
Muistilista: Pääse alkuun AI-järjestelmän käytössä 

Muistilista: Pääse alkuun AI-järjestelmän käytössä 

23-01-2023
Lue lisää
Muistilista: Pääse alkuun AI-järjestelmän käytössä 

Muistilista: Pääse alkuun AI-järjestelmän käytössä 

23-01-2023
Lue lisää
Euvic is continuing its expansion in Finland 

Euvic is continuing its expansion in Finland 

18-08-2023
Lue lisää
Euvic is continuing its expansion in Finland 

Euvic is continuing its expansion in Finland 

18-08-2023
Lue lisää
Euvic chooses Radar as strategic partner

Euvic chooses Radar as strategic partner

21-09-2023
Lue lisää
Euvic chooses Radar as strategic partner

Euvic chooses Radar as strategic partner

21-09-2023
Lue lisää