Kysyttävää? Soita meille!
+358 (0) 20 155 8555

Digitaalinen strategiasuunnittelu

Kokonaisuus

Digitaalinen strategiasuunnittelu

Toimitus

Digitalisaatiostrategia joka tukee tulevaisuuden liiketoiminnan tavoitteita

Aika

4 viikkoa

Hinta

Alkaen 24.000€

Kenelle konsultointi on tarkoitettu?

Nykyajan nopeasti muuttuvassa maailmassa yhä harvemmilla organisaatioilla on aikaa panostaa laajaan strategiatyöhön. Yhä useammat vaativat nopeampaa strategiatyötä. Digitaalinen strategiasuunnittelu on tarkoitettu organisaatioille, jotka tarvitsevat nopean arvion IT-valmiuksien, IT-strategian ja IT-tiekartan nykyisestä tilasta sekä siitä, miten se tukee asetettuja liiketoimintatavoitteita. Konsultointi perustuu neljään rakennuspalikkaan: yritysarkkitehtuuri, liiketoimintaprosessien hallinta, IT-kypsyysarviointi sekä arvon ja liiketoimintamallin kartoitus.

Mitä hyötyä digitaalisen strategian suunnittelusta on?

Digitaalinen strategiasuunnittelun etuna on, että saa digitaalisen liiketoimintatavoitteita tukevan strategian. Samalla saat priorisoidun luettelon toimenpiteistä, jotka hyödyttävät yritystäsi parhaiten pienimmällä aika- ja budjettipanostuksella.

Koska strategian rakenne perustuu uusimpaan testattuun teknologiaan, vakiintuneisiin ratkaisumalleihin, alan parhaisiin käytäntöihin ja standardeihin, strategiatyön suositukset ovat luotettavia. Rakentamaamme strategiarakennetta voi pienellä panostuksella kehittää edelleen asiakkaiden ja kauppakumppaneiden mukaiseksi ekosysteemisuunnitteluksi > katso Ekosysteemisuunnittelu.

Jos sovellusta ja IT-kokonaisuutta ei ole vielä dokumentoitu, strategiatyön aluksi voi olla tarpeen suorittaa tekninen arviointi.

Mikä on digitaalisen strategian suunnittelun tulos?

Digitaalinen strategiasuunnittelu:

  • Tunnistaa uusien teknologioiden ja toimintatapojen tuottaman liiketoiminta-arvon.
  • Tunnistaa, mitä digitaalisia taitoja on olemassa ja mitä taitoja on syytä lisätä
  • Kohdearkkitehtuuri
  • Luo linkin meneillään olevien hankkeiden kokonaisuuden ja kohdearkkitehtuurin välillä
  • Luo integroidun tiekartan Business Epicsin ja Enablersin kanssa
  • Esittää listan mahdollisista riskeistä

Kauanko se kestää?

Olettaen, että liiketoimintasuunnitelma, käynnissä olevat hankkeet ja IT-kokonaisuuden kuvaukset ovat saatavilla, strategia valmistuu neljässä kalenteriviikossa.

Mistä osaamisesta hyödyt?

Digitaalisen strategian luominen näin tiivistetyssä aikataulussa on mahdollista, koska osaajillamme on vähintään kymmenen vuoden C-tason kokemus joko tietohallintojohtajana, teknologiajohtajana tai pääarkkitehtina.

Mitä tarvitsemme sinulta?

Meidän on voitava tutustua yrityksen liiketoimintasuunnitelman ja olemassa olevaan IT-strategiaan sekä haastatella tärkeimpien sidosryhmiä: toimitusjohtaja, tietohallintojohtaja, talousjohtaja, yritysjohtajat ja tuoteomistajat. Haastattelut pidetään viikolla 1 ja 2. Sen jälkeen keskusteluyhteys on tarpeiden mukaan jatkuvaa.