
Kokonaisuus
Digitaalisten valmiuksien arviointi
Toimitus
Raportti nykytilasta, tavoitetila ja seuraavat vaiheet
Aika
4-6h + raportin läpikäynti
Hinta
Alkaen 3500€
Kenelle konsultointi on tarkoitettu?
Konsultoinnissa teemme nopean skannauksen organisaation nykytilanteesta. Skannaus perustuu neljään rakennuspalikkaan: yritysarkkitehtuuri, liiketoimintaprosessien hallinta, IT-kypsyysarviointi sekä arvo- ja liiketoimintamallikartoitus. Nykyajan nopeasti muuttuvassa maailmassa yhä harvemmilla organisaatioilla on aikaa investoida laajaan katsaukseen. Sen sijaan toivotaan nopeaa perusasioiden läpikäyntiä.
Digitaalisten valmiuksien arviointi on tarkoitettu organisaatioille, jotka tarvitsevat nopean arvion nykyisestä IT-kyvykkyydestään, IT-strategiastaan ja IT-suunnitelmastaan sekä siitä, kuinka nämä tukevat asetettuja liiketoimintatavoitteita.
Mitä hyötyä konsultoinnista on?
Digitaalisten valmiuksien arviointi tarjoaa ulkopuolisen asiantuntijalausunnon yrityksen IT-valmiuksista, IT-strategiasta ja IT-suunnitelmasta yleisellä tasolla. Arvion ansiosta voit valita nopeasti ne toimet, joilla on suurin vaikutus. Yksinkertaisesti sanottuna saat selkeän kuvan nykytilasta ja siitä, mitä toimenpiteitä vaaditaan tavoitetilan saavuttamiseksi.
Mikä on konsultoinnin tulos?
Raportissamme
- Esitämme uusien teknologioiden ja toimintatapojen tuottaman liiketoiminta-arvon.
- Kerromme asiakasta parhaiten palvelevat digitalisaation mahdollisuudet ja keinot niiden käyttöönottoon
- Laadimme etenemissuunnitelman
Kauanko se kestää?
Alkukartoitukseen käytetään noin kaksi tuntia. Workshoppien toteuttamiseen kuluu noin kolme tuntia ja raportin esittelyyn ja keskusteluun noin kaksi tuntia.
Mistä taidoista hyödyt?
Lähtötilanteen analyysi tällä tiivistetyllä aikajänteellä on mahdollinen, koska osaajillamme on vähintään kymmenen vuoden C-tason kokemus joko tietohallintojohtajana, teknologiajohtajana tai toimitusjohtajana.
Mikä on yrityksesi panos?
Meidän on voitava tutustua yrityksen liiketoimintatavoitteisiin ja IT-strategiaan. Lisäksi 1-3 henkilön on voitava osallistua workshoppiin. Yleensä prosessissa mukana ovat toimitusjohtaja, tietohallintojohtaja, teknologiajohtaja ja liiketoimintayksiköiden johtajat.