Kysyttävää? Soita meille!
+358 (0) 20 155 8555

IoT, Data ja AI

Tekoäly on osa neljättä teollista vallankumousta. Se on yhtä vallankumouksellinen maailman tuotannolle kuin höyrykone oli 1800-luvulla.

Tekoälyyn tarvitaan valtavia määriä dataa sekä jäsenneltyä että strukturoitumatonta. IoT (Internet of Things) on keskeinen ajuri uusien tietojen keräämisessä. Se tarjoaa loputtomat mahdollisuudet automatisoida tehtäviä, joita aiemmin ei ole ollut mahdollista automatisoida. Linja-autot, vesiputket ja jopa jääkaapit ja kukat voivat keräämiensä tietojen perusteella kertoa, milloin ne on korjattava, täytettävä tai kasteltava.

Eutec on automatisoinut ja virtaviivaistanut kaikkee bussi- ja junaliikenteestä siihen, miten optimoida vähittäiskaupat IoT: n, datan ja tekoälyn avulla. Asiakkaittemme käyttökustannukset ovat alentuneet ja palvelujen laatu parantunut monien muiden parannusten ohella.

AI & Machine Learning

Euvic on tehnyt jo kymmenen vuotta tekoäly- ja ML-pohjaisia projekteja. Olemme auttaneet asiakkaitamme tarjoamalla korkeasti koulutettuja tekoälyn kehittäjiä. Olemme neuvoneet tekoälytekniikoiden valinnassa sekä strategioiden ja prototyyppien hienosäätämisessä. Yhteistyökumppaneinamme asiakkaamme voivat nopeasti toteuttaa tekoälyyn liittyviä ideoitaan ja luoda algoritmeilla ohjattavia ohjelmistoja asiakkailleen ja työntekijöilleen.

2000-luvun alussa Euvic loi yhden ensimmäisistä tekoälyllä toimivista järjestelmistä, joka pystyy ennustamaan tietyn osakemarkkina-alueen käyttäytymisen. Sittemmin olemme käyttäneet erilaisia tekoälyn ja ML-komponentteja rakentaessamme asiakkaillemme erilaisia ohjelmistoratkaisuja.

Meillä on tekoälyyn ja ML-tekniikkaan liittyviä osaamista useilla eri toimialoilla, kuten finanssiteknologia, valmistus tai vähittäiskauppa.

Meidän tekoälyosaajamme ja ML-asiantuntijamme tuntevat alan parhaat järjestelmät (AWS, Google, IBM, Microsoft).

Onko sinulla tarvetta analysoida isoja datakokonaisuuksia, tapahtumapohjaisia hälytyksiä, identiteettianalyyseja tai chat-robotteja. Meillä on osaamista erilaisiin tehtäviin.

Analytics (BI)

Autamme asiakkaitamme neuvonnassa, suunnittelussa, kehittämisessä, toteuttamisessa ja ylläpidossa. Luomme yhdessä ratkaisuja, jotka muuttavat aineistosi oivalluksiksi.

Koulutetut, kokeneet ja kustannustehokkaat BI- ja Big Data -kehittäjämme ovat heti palveluksessasi. Voit tarvittaessa lisätä tai vähentää kehittäjien määrää.

Meillä on BI:n osaaminen useilla eri toimialoilla, mukaan lukien valmistus, finanssiteknologia, televiestintä, FMCG, energia ja paljon muuta.

Pohditko vaihtoehtoja erillinen tietojen tallennusratkaisu vai tietty BI-ratkaisu välillä? Asiantuntijamme neuvovat sinua.

Kehittäjillämme on yli kymmenen vuoden kokemus BI- ja Big Data -kehityksestä sekä konsultoinnista. Heillä on alan johtavien toimittajien sertifikaatti.

Data warehouse & Big Data

Tiedonhallinnan arkkitehtuuri sisältää melkein aina sekä perinteiset tietovarastoarkkitehtuurit että modernit Big Data -tekniikat. Tukemalla edistynyttä analyysiä esim. Phyton-algoritmien sekä perinteisten BI-järjestelmien kautta luomme sinun tarpeisiisi sopivia analyyseja ja yritystukea. Kaikki tämä lisää tehokkuutta ja auttaa sinua etenemään tavoitteisiisi.

Kehittäjillämme on laaja kokemus Data Lake -arkkitehtuurista, aineiston keräämisestä IoT-laitteista ja Data Warehousesta sekä ennakoivasta ja edistyneestä analytiikasta esimerkiksi Pythonilla ja R:llä sekä perinteisillä BI-ratkaisuilla, jotka perustuvat muun muassa PowerBI:hen, Qlikiin ja Tableauun.

Suunnittelemme, mallinnamme ja kehitämme tietovarastoja paikallisia ohjelmistoja tai pilviratkaisuja varten.

Internet of things (IoT)

Internet of Things eli IoT, kuten se yleisesti tunnetaan, on yksi nopeimmin kasvavista teknologia-alueista. Anturit ja prosessorit voivat kerätä ja jakaa tietoja reaaliajassa. Sovellukset vaihtelevat laskettelukengistä vesiputkiin ja kytkettyihin autoihin. (?) 5G:n kehitys ja maailmanlaajuinen lanseeraus on nopeuttanut IoT:n kehittymistä ja lisännyt mahdollisuuksia. Se merkitsee sitä, että yhä useammat yritykset tutkivat IoT:n luomia uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

IoT:n avulla saat esimerkiksi koneistasi tai ajoneuvoistasi kunto- ja suorituskykytietoja. Tämä auttaa sinua havaitsemaan ja korjaamaan ongelmat tai vauriot etukäteen. IoT-datan avulla vältät suuria viiveitä etkä menetä tuotantoa odottamattoman häiriön vuoksi.

Varusta tuotantosi digitaalisella infrastruktuurilla. Tehokkailla Wi-Fi- ja 5G-verkoilla voit säästää paljon aikaa ja materiaaleja. Infrastruktuuri sisältää kaiken tuotantolinjan älylaitteista automaation tietokonealgoritmeihin.

Kehittäjillämme on laaja kokemus Data Lake -arkkitehtuurin ja tietovarastojen rakentamisesta sekä IoT-laitteilta tulevan suoratoistodatan hoitamisesta. Ennakoiva ja edistynyt analytiikka käyttävät mm. Pyton ja R sekä perinteisiä BI-ratkaisuja, jotka perustuvat työkaluihin kuten Power BI, Qliki, Tableau jne.