Kysyttävää? Soita meille!
+358 (0) 20 155 8555

Osaamisen Tarjonta

Haaste löytää oikeat osaamiset ja osaajat digitaalisiin aloitteisiin on kasvanut viime vuosina. Alan asiantuntijoiden mukaan Pohjoismaissa on pulaa jopa kymmenistä tuhansista järjestelmäkehittäjästä vastaamaan lisääntyvän digitalisaation haasteisiin

Euvicilla on lähes 4 500 järjestelmäkehittäjää, joilla on korkea asiantuntemus useimmista teknologioista, joita tarvitset digitaalisiin hankkeisiisi. Meillä on esimerkiksi 700 Java-kehittäjää, joita monet suuret yritykset voivat käyttää laajoihin digitaalisiin hankkeisiinsa. Meillä on satoja mobiilisovelluksiin erikoistuneita järjestelmäkehittäjiä, joilla on erinomainen kokemus. Meillä on satoja devops-kehittäjiä, joilla on kokemusta Azuresta ja AWS:stä. Nöyryyden, avoimuuden ja vaatimattomuuden kulttuuri tekee meistä nopean ja helpon kumppanin. Tavoitteenamme on olla aina “the good people”.

Milloin tarvitsette meitä?

Pohjoismaissa on pulaa IT-alan ammattilaisista, mutta Euvicin osaajien avulla voit aina rakentaa sinulle sopivan tiimin. Tarjoamme sinulle sopivan osaamisen 4000 kehittäjämme joukosta.

Huippuosaajien löytäminen voi olla vaikeaa ja kallista. Euvicin osaajien kanssa työskennellessäsi voit helposti kasvattaa tai pienentää tiimiäsi prosessin vaatimalla tavalla.

Euvicin osaajat auttavat yritystäsi nopeasti missä projektin vaiheessa tahansa.

Anna meidän hoitaa kaikki hallinnolliset asiat, jotta voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen.

Miten prosessi etenee?

Ensimmäisessä tapaamisessa selvitetään mitä tarvitset, määritellään odotuksesi ja keskustellaan projektin laajuudesta.

Esittelemme tarpeidesi perusteella parhaat mahdolliset ehdokasprofiilit projektiisi. Täällä sinulla on mahdollisuus muokata omaa tiimiäsi.

Uusi tiimisi perehtyy koodiin, vaatimuksiin ja työsuunnitelmaan.

Tuemme kehittymistäsi päivittäin ja osallistumme säännöllisesti projektikokouksiin.