Kysyttävää? Soita meille!
+358 (0) 20 155 8555

Pilvipalvelut ja infrastruktuuri

Pilvipalvelumarkkinoiden kasvu on ollut viimeisen vuosikymmenen aikana poikkeuksellisen voimakasta.

Pilvipalvelut muuttavat kilpailua suurten ja pienten yritysten välillä. Modernit digitaaliset työpaikat mahdollistavat työnteon missä tahansa, milloin tahansa, turvallisesti ja saumattomasti.

Hyvien kumppanuuksien ja korkean automaation ja tekoälyn osaamisen avulla autamme asiakkaitamme pysymään teknologian kehityksen mukana. Teemme yhteistyötä johtavien palveluntarjoajien, kuten Microsoftin, AWS:n ja Googlen kanssa.

Pilvipalvelut

Pilvipalveluiden avulla voit keskittyä liiketoimintaan, kun sinun ei tarvitse miettiä toimintoja. Voimme auttaa sinua palveluissa, kuten Infrastructure as a Service (IaaS), Software as a Service (SaaS) ja Platform as a Service (PaaS).

AWS (Amazon Web Services) on markkinoiden kehittynein pilvialusta. AWS:n avulla voit hallita suurta määrää käyttäjiä ja resursseja.

Sertifioidut kehittäjät auttavat sinua siirtymään Azure Cloud -infrastruktuuriin ja ottamaan käyttöön Microsoftin online-ohjelmistoja, mukaan lukien Office 365, SharePoint Online ja Dynamics.

Tarjoamme Google Cloud -palveluita, jotka sisältävät siirron ja Engine-pohjaisen sovelluskehityksen.

Tarjoamme myös muille pilvialustoille ja datakeskuksille rakennettuja palveluita. ANSI TIA / EIA 942:n sääntöjä noudattaen TIER 3 -tason puitteissa.

Amazon Web Services

Rakennamme, käytämme ja hallinnoimme pilvipohjaisia sovelluksia käyttämällä uusimpia innovatiivisia palveluita, kuten migraatiota, arkkitehtuuria, tietoturvaa, suorituskyvyn seurantaa ja kustannusten seurantaa. Yhdistämme DevOpsin ja automaation sekä AWS-sertifioidut kehittäjät, insinöörit ja arkkitehdit.

Gartner® Magic Quadrant™:n mukaan AWS on markkinoiden kehittynein alusta, jolla on paras kyky hallita monenlaisia palveluita ja resursseja.

Miljoonat asiakkaat ympäri maailmaa käyttävät Amazon Web Services -palvelua skaalautuvien ja tehokkaiden verkkosivujen ja sovellusten rakentamiseen. AWS:ssä on laaja valikoima moderneja ominaisuuksia ja palveluita, jotka perustuvat viimeisimpään teknologiaan. Lyhyesti sanottuna AWS on innovaatioiden mahdollistaja.

AWS tarjoaa laajat tietoturvaominaisuudet ja voit käyttää monia palveluita myös hybriditilassa. Tämä tarkoittaa, että voit rakentaa ja hallita hybridi-IT-arkkitehtuuriasi AWS-palvelujen avulla WM-Ware-palvelinkeskuksista yksittäisiin paikallisiin palvelimiin.

Euvic on AWS Premium -kumppani ja AWS-jälleenmyyjä. Voimme ottaa kokonaisvastuun kaikista tarpeistasi ja myös kehittää Amazon Web Services (AWS) -käyttöäsi. AWS-kumppanina varmistamme, että voit olla innovatiivisempi paremmalla skaalautuvuudella ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Azure & Office 365

Autamme sinua Azure Cloudin ja Office 365:n kanssa. Olemme Microsoft Azure Circle -ohjelman kumppani, Microsoft ERP Gold ja Microsoft CRM Gold Competency Partner.

Microsoft Azure mahdollistaa sovellusten suorittamisen, tietojen tallentamisen Microsoftin palvelimille ja luotettavan käyttöjärjestelmän hyödyntämisen pilvessä, SQL Azuressa ja .NET-palveluissa.

Azurella saat paljon etuja: skaalautuvuuden, joustavuuden, yhteentoimivuuden ja turvallisuuden.

On erittäin helppoa siirtyä Azureen ja käyttää erilaisia Microsoftin ohjelmistoratkaisuja, mukaan lukien MS Dynamics -tuoteperhe, kuten (AX / NAV / CRM), SharePoint ja Office 365.

Microsoft Azure Circle -kumppanina Euvic voi tarjota sinulle laadukkaimpia ja kustannustehokkaita Azure-alustaan perustuvia konsultointi-, koulutus- ja projektien toteutuspalveluita.

Monitorointi

Annamme sinulle täyden hallinnan IT-infrastruktuuristasi. Onko IT-palvelusi perinteisissä datakeskuksissa tai hajautettuna pilviinfrastruktuurina.

Pystyt analysoimaan ja optimoimaan IT-infrastruktuurisi kustannuksia seuraamalla palvelinkapasiteettia, käyttöoikeuksia, reaaliaikaista tietoturvaraportointia ja toimivampaa dataa.

Tarjoamme ympärivuorokautisia IT-infrastruktuurin valvontapalveluita minimoiden ohjelmisto- tai laitteistovikojen riskin.

Edistyneiden työkalujen ja tarkasti määriteltyjen prosessien perusteella voimme pitkälti automatisoida IT-infrastruktuurisi valvontapalvelut ja tarjota tämän palvelun kilpailukykyiseen hintaan.

Seuraamme ennakoivasti virtuaalista ja fyysistä infrastruktuuriasi saadaksemme käsityksen sen toimivuudesta ja tämän perusteella ryhdymme toimiin estääksemme häiriöt ennen kuin ne tapahtuvat.

Palvelutiski

Euvicilla on yli vuosikymmenen kokemus korkealaatuisen teknisen tuen toimittamisesta suurille globaaleille yrityksille maailmanlaajuisesti. Tarjoamalla kaikkia kolmea tukitasoa tarjoamme IT-tuen paikallista yhteyshenkilöäsi.

Euvicin ulkoistettu palvelupiste antaa sinulle taloudellisen edun. Saat palvelupisteen korkealla palvelutasolla ja tehokkuudella lähes 50 %:lle Länsi-Euroopan tai USA:n hintatarjoajista.

Meille muutosten ja parannusten toteuttaminen, mukaan lukien IT-hallinnon tukiresurssien tarjoaminen yrityksellesi muutosten aikana, on luonnollista ja helppoa.

Voit hyödyntää laadukkaita IT-tukipalveluitamme tarpeidesi ja budjetin mukaan joko kellon ympäri tai toimistoaikoina.