Kysyttävää? Soita meille!
+358 (0) 20 155 8555

Sovelluskehitys ja automaatio

Olemme auttaneet asiakkaitamme 15 vuoden ajan digitalisoinnissa ja ideoiden toteuttamisessa. Rakennamme täysin uusia sovelluksia käyttäen uusimpia teknologioita, kuten IoT, AI ja Big data. Näin asiakkaittemme toiminta ja tekniikka on aina ajan tasalla.

 

Olemme muun muassa rakentaneet sovelluksia, jotka voivat tekoälyn avulla tuottaa suunnattuja ostosuosituksia tai ohjata sijaisopettajat automaattisesti heitä tarvitseviin kouluihin sekä sovelluksia, jotka analysoivat liikennetietoja liikenteen virtaviivaistamiseksi.

DevOps-palvelumme tarjoaa sujuvan tavan vastata asiakkaittemme kehitystarpeisiin. Asiakkaamme ovat onnistuneet vähentämään IT-kustannuksiaan 20-30 prosentilla automatisoimalla rutiinitehtävät henkilöstöhallinnossa, rahoituksessa ja ostoissa. Olemme vahvoja liikenteen, vähittäiskaupan ja televiestinnän aloilla sekä teollisuudessa.

DevOps palveluna

DevOps on keskeinen työkalu onnistuneeseen digitaaliseen transformaatioon. Se mahdollistaa joustavuuden ja ketterän lähestymistavan. DevOps-as-a-Service tarjoaa laajan valikoiman parhaita DevOps-käytäntöjä. Voit valita kokeneista DevOps-asiantuntijoistamme tarpeisiisi sopivan tiimin, joka pystyy toimittamaan kaikki Cloudiin, DevOpsiin, CI/CD:hen, infrastruktuuriin ja monitorointiin liittyvät uudistukset.

Saat heti yhteyden kokeneisiin DevOps-asiantuntijoihin, jotka tuovat osaamisensa projektiisi ensimmäisestä päivästä lähtien.

DevOps-tiimi auttaa sinua ymmärtämään ja kehittämään prosessejasi dokumentaation ja mentoroinnin kautta.

Automaattinen DevOps-prosessi suorittaa kaikki tehtävät itse. Hyödyt alennetuista julkaisukustannuksista ja sovellusten valvonnasta.

Integraatio

Integraation kapasiteetti ja sen arkkitehtuuri ovat yhä tärkeämpiä yrityksille. Toteutamme integraatioprojekteja, jotka perustuvat Microsoft BizTalk Server, WebMethods, IBM WebSphere, Dell Boomi ja Snaplogic ohjelmistoihin. Meillä on kaikki, mitä tarvitset palvelukeskeisiin integraatioratkaisuihin, jotka tukevat liiketoimintaasi ja digitaalisia palveluita.

Kokeneet integraatioasiantuntijat ovat alusta lähtien palveluksessasi. Projektin aikana voit tarvittaessa laajentaa tai supistaa alkuperäistä suunnitelmaa.

Jos olet epävarma projektillesi sopivasta integraatioalustasta, kokeneet projektipäällikkömme ja konsulttimme opastavat sinua projektin kaikissa vaiheissa.

Autamme sinua suunnittelemaan projektisi, luomaan hallintomallin, suunnittelemaan integraatioarkkitehtuurin, toteuttamaan ratkaisun ja ylläpitämään olemassa olevia integraatioobjekteja.

Ennen projektin aloittamista esittelemme vaihtoehdot toteutukselle mukaan lukien validoivan esittelyn ehdotetuista integraatioratkaisuista.

Automaatio

Kaikki manuaaliset, toistuvat tehtävät, jotka voidaan automatisoida, tulee automatisoida. Automaatio toimii parhaiten, kun IoT, tekoäly ja robotiikka yhdistetään. Voimme rakentaa automaation kaikkiin tarpeisiisi.

Älykäs eteneminen muuttaa työn tekemisen tapaa, sillä siinä käytetään reaaliaikaisia oivalluksia, tekoälyä, lohkoketjuja ja muita eksponentiaalisia teknologioita prosessien uudistamiseen ja tuottavampaan liiketoimintaan. On viisasta siirtyä rajatuista ja hitaista toiminnoista integroituun ja ketterään työtapaan. Se tapahtuu yhdistämällä ihmiset, tiedot ja teknologia.

Säästä aikaa ja rahaa automatisoimalla manuaaliset ja toistuvat tehtävät ja sen sijaan voit käyttää energiaa liiketoimintaominaisuuksien kehittämiseen.

Kun yritys kasvaa, manuaalisten prosessien on vaikea vastata haasteeseen. Automaatio lisää tuottavuutta ja tehokkuutta. Mitä nopeammin ja tarkemmin pystyt toteuttamaan liiketoimintakriittiset prosessit, sitä paremmin olet valmis kasvattamaan liiketoimintaasi.

E-commerce

Kaikki ovat joutuneet kohtaamaan vähittäiskaupan viime vuosien suuret haasteet. Ostokset tehdään yhä useammin digitaalisesti. Kauppakeskukset tyhjenevät joka puolella, esimerkiksi Yhdysvalloissa joka päivä lopettaa yli 25 kauppakeskusta. Samaan aikaan sähköinen kaupankäynti kasvaa lähes 15 % joka vuosi. Yrityksillä, ovat ne sitten vähittäiskauppiaita, brändejä tai tukkukauppiaita, on oltava digitaalinen myyntikanava. Oletko sinä mukana sähköisessä kaupassa?

Kokemuksemme tarjoaa oikean toimintamallin, jolla saat vastinetta rahoillesi.

Euvic hallitsee koko prosessin. Tämä varmistaa, että saat yrityksellesi sopivan toimintamallin. Prosessi sisältää suunnittelun ja avun liikenteen ja tulosten optimoinnissa.

Hyvien prosessien ja upeiden ihmisten avulla voimme olla sekä nopeita että joustavia, mikä on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Vältä pitkiä toteutettavuustutkimuksia ja monimutkaisia projekteja, aloita digitaalinen myyntisi heti.

Mobiilikehitys

Autamme sinua siirtymään ideasta valmiiseen tuotteeseen. Voit hyötyä kattavasta kehitysmenetelmästämme, jossa edetään vanhasta konseptista ja ominaisuuksista UI/UX:iin, prototyyppien valmistukseen, ohjelmointiin ja hyväksymistestaukseen.

Tarjoamme jokaiselle kehitetylle sovellukselle sovituksi ajaksi yhteensopivuuden alustan uusien versioiden kanssa.

Voimme suunnitella ja ohjelmoida mobiilisovelluksia Androidille ja iOS:lle käyttämällä teknologioita, kuten Augmented Reality (AR) tai NFC (Near Field Communications).

Android- ja iOS-sovellukset sekä monialustaiset mobiilisovellukset, jotka perustuvat ReactNative-, Unity3D-, Cordova-, PhoneGap- ja Ionic-kehyksiin.

Suunnittelu

Sovelluksia on loputtomasti. Ne kaikki pyrkivät sovittamaan yhteen liiketoiminnan tavoitteet ja asiakkaiden edut suunnittelemalla ratkaisuja, jotka todella vastaavat ihmisten tarpeita, käyttäytymistä ja motivaatioita. Autamme sinua luomaan toimivan ja houkuttelevan käyttökokemuksen.

UI/UX-yksikkömme auttaa sinua parantamaan asiakaskokemusta ja ratkaisemaan siten käyttäjien ongelmia.

UI/UX-suunnittelu- ja kehitysprosessimme liittyy ohjelmistokehitykseen. Voit käyttää sitä itsenäisenä palveluna tai osana ohjelmistokehitystarjontaamme.

Voit hyödyntää UI/UX-suunnittelijoitamme rakentaaksesi prototyyppejä sovelluksista ja peleistä eri alustoille ja monille eri toimialoille.

Voit tehdä heti sopimuksen erittäin ammattitaitoisten, kokeneiden ja kustannustehokkaiden UI/UX-suunnittelijoidemme kanssa. He voivat auttaa sinua kattavassa UI/UX-palvelussa tai valituilla ongelma-alueilla.

Ohjelmointikielet

Me tunnemme ohjelmointikielet ja kustannustehokkaat kehittäjämme rakentavat sovelluksia verkkokauppaan, laskutusjärjestelmiin ja mobiilisovelluksiin. Euvic takaa nopeuden, joustavuuden ja turvallisuuden helpoilla skaalautuvilla vaihtoehdoilla. Voit valita, ovatko ketterät kehittäjät koko ajan mukana vai sivummalla. Sinä ja sinun tarpeesi määrittävät roolin.

Java-kehityspalvelumme avulla voit rakentaa turvallisesti koodattuja, kestäviä, skaalautuvia ja reagoivia sovelluksia.

Meillä on yli 300 kokeneen PHP-kehittäjän tiimi, joka työskentelee nykyaikaisten PHP-työkalujen ja -kehysten kanssa, kuten Magneto, WordPress, Drupal, Joomla, Laravel, Symfony ja PrestaShop.

Voimme tarjota sinulle .NET-asiantuntemuksen koko teknologiaekosysteemissä, mukaan lukien räätälöity ohjelmistokehitys, siirtoprojektit ja pilvi.

Pythonin sisäänrakennettu tietorakenne yhdistettynä dynaamiseen kirjoittamiseen ja dynaamiseen sidontaan tekee siitä houkuttelevan ohjelmointikielen nopeaan käyttöön.

CMS (Sisällön hallintajärjestelmä)

CMS-järjestelmän avulla voit tukea yrityksesi uusia tarpeita ja hankkeita liiketoimintatavoitteidesi saavuttamiseksi. Olemme toteuttaneet yli 500 projektia, jotka perustuvat maailman suosituimpiin sisällönhallintajärjestelmään (CMS).

WordPress on maailman tehokkain ja yksinkertaisin CMS-järjestelmä verkkosivustojen ja blogien rakentamiseen. Voit hyödyntää meitä ja käyttää konsulttejamme omassa tiimissäsi ja jättää sitten koko WordPressin kehittämisen ja toiminnan meidän huoleksemme.

Drupalia käytetään monien päivittäisten verkkosivustojen ja sovellusten rakentamiseen. CMS-järjestelmässä on vakio-ominaisuuksia, kuten helppo sisällönmuokkaus, luotettava suorituskyky ja luotettava tietoturva.

Magento on PHP-kielellä kirjoitettu verkkokauppa-alusta. Se tarjoaa verkkokauppiaille joustavan ostoskorijärjestelmän sekä verkkokaupan ulkoasun, sisällön ja toimivuuden hallinnan. Magenton voi nopeasti tarvittaessa skaalata, ja se tarjoaa monenlaisia laajennusmahdollisuuksia.

Optimizelyn pilvipalvelut tarjoavat joustavan skaalautuvuuden, nopeuden, vankan tietoturvan sekä ympärivuorokautisen palvelun ja tuen. Kaikki on rakennettu Microsoft Azure -pilvialustaan.

SharePoint on kustannustehokkain työkalu yritysportaalin tai ekstranetin luomiseen organisaatiolle, joka jo käyttää Microsoft-ohjelmistoa.