Kysyttävää? Soita meille!
+358 (0) 20 155 8555

Sovellusten käyttö ja hallinto

Suurin osa pohjoismaisista yrityksistä käyttää lähes 60-70 % vuotuisesta IT-budjetistaan olemassa olevien sovellusten hallintaan ja käyttöön. Vain 30-40 % tukee liiketoiminnan uusia tarpeita ja hankkeita.

Voimme auttaa sinua hoitamaan vanhoja sovellustoimintojasi mahdollisimman kustannustehokkaasti. Näin budjetissasi jää tilaa uusille hankkeille, joilla voit modernisoida vanhoja sovelluksia. Modernisoituvat liiketoimintaprosessit, liiketoimintamallit ja digitaaliset palvelut tarvitsevat perustakseen nykyaikaisen sovellusvalikoiman.

Asiakkaamme pystyvät pienentämään huomattavasti sovelluksen hallintakuluja, kun automaatio lisääntyy ja sen sovelluksen toiminta tulee varmemmaksi.

Legacy järjestelmät

Vanhemmat järjestelmät voivat aiheuttaa ongelmia, kuten suuria ylläpitokustannuksia, skaalausvaikeuksia, järjestelmien välisen integraation toimimattomuutta ja turvallisuuden vaarantumista. Koko ajan ilmaantuu uusia ongelmia. Yritysten liiketoiminta vaatii moderneja prosesseja ja järjestelmiä.

Pilveen siirtyminen on helppoa. Autamme sinua valitsemaan oikean alustan ja siirtämään vanhat järjestelmät pilveen.

Nykyaikaisia pilvipalveluita voidaan käyttää ilman kalliita etukäteiskustannuksia. Vain niiden käyttö maksaa. Uuden ominaisuudet ja parannukset on helppo toteuttaa ilman hintojen nousua.

Nykyaikaisilla järjestelmillä ja ketterillä prosesseilla voit mukauttaa yrityksesi nopeasti ja tehokkaasti markkinoille.

CRM

Microsoft CRM:n Gold Competency Partner -kumppanina voimme auttaa sinua Microsoft Dynamics CRM:n toteutuksessa, koulutuksessa, tuki- ja konsultointipalveluissa. Vahva CRM-ratkaisu on monipuolinen alusta, jonne on tallennettu kaikki asiakassuhteiden kehittämisen, parantamisen ja ylläpitämisen kannalta tärkeä. Ilman integroidun CRM-ratkaisun tukea et pääse optimoimaan toiminnallisia prosesseja etkä hyödyntämään asiakassuhteita tai potentiaalisia liidejä ja voit menettää kasvumahdollisuuksia ja tuloja. Optimoi toimintaprosessisi hyödyntämään olemassa olevia ja tulevia asiakassuhteitasi.

Dynamics CRM toimii samalla tavalla kuin muut Microsoftin tuotteet. Se toimii ja näyttää MS Officelta, mikä mahdollistaa käytön suunnilleen saman tien.

Euvicin kokeneet ja sertifioidut konsultit tarjoavat Dynamics CRM:n käyttöönotto-, koulutus-, tuki- ja konsultointipalveluita.

Järjestelmä mukautuu erityistarpeisiisi ja integroituu ulkoisiin järjestelmiin mahdollistaen prosessien muutokset automaattisesti sisäänrakennettujen verkkopalvelujen toiminnassa.

Voit tehdä kanssamme sopimuksen erilaisilla yhteistyömalleilla, ja myös ulkoistamalla koko projektin.

CMS (Sisällön hallintajärjestelmä)

CMS-järjestelmän avulla voit tukea yrityksesi uusia tarpeita ja hankkeita liiketoimintatavoitteidesi saavuttamiseksi. Olemme toteuttaneet yli 500 projektia, jotka perustuvat maailman suosituimpiin sisällönhallintajärjestelmään (CMS).

WordPress on maailman tehokkain ja yksinkertaisin CMS-järjestelmä verkkosivustojen ja blogien rakentamiseen. Voit hyödyntää meitä ja käyttää konsulttejamme omassa tiimissäsi ja jättää sitten koko WordPressin kehittämisen ja toiminnan meidän huoleksemme.

Drupalia käytetään monien päivittäisten verkkosivustojen ja sovellusten rakentamiseen. CMS-järjestelmässä on vakioominaisuuksia, kuten helppo sisällönmuokkaus, luotettava suorituskyky ja luotettava tietoturva.

Magento on PHP-kielellä kirjoitettu verkkokauppa-alusta. Se tarjoaa verkkokauppiaille joustavan ostoskorijärjestelmän sekä verkkokaupan ulkoasun, sisällön ja toimivuuden hallinnan. Magenton voi nopeasti tarvittaessa skaalata, ja se tarjoaa monenlaisia laajennusmahdollisuuksia.

Optimizelyn pilvipalvelut tarjoavat joustavan skaalautuvuuden, nopeuden, vankan tietoturvan sekä ympärivuorokautisen palvelun ja tuen. Kaikki on rakennettu Microsoft Azure -pilvialustaan.

SharePoint on kustannustehokkain työkalu yritysportaalin tai ekstranetin luomiseen organisaatiolle, joka jo käyttää Microsoft-ohjelmistoa.

E-commerce

Kaikki ovat joutuneet kohtaamaan vähittäiskaupan viime vuosien suuret haasteet. Ostokset tehdään yhä useammin digitaalisesti. Kauppakeskukset tyhjenevät joka puolella, esimerkiksi Yhdysvalloissa joka päivä lopettaa yli 25 kauppakeskusta. Samaan aikaan sähköinen kaupankäynti kasvaa lähes 15 % joka vuosi. Yrityksillä, ovat ne sitten vähittäiskauppiaita, brändejä tai tukkukauppiaita, on oltava digitaalinen myyntikanava. Oletko sinä mukana sähköisessä kaupassa?

Kokemuksemme tarjoaa oikean toimintamallin, jolla saat vastinetta rahoillesi.

Hyvien prosessien ja upeiden ihmisten avulla voimme olla sekä nopeita että joustavia, mikä on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Vältä pitkiä toteutettavuustutkimuksia ja monimutkaisia projekteja, aloita digitaalinen myyntisi heti.

Euvic hallitsee koko prosessin. Tämä varmistaa, että saat yrityksellesi sopivan toimintamallin. Prosessi sisältää suunnittelun ja avun liikenteen ja tulosten optimoinnissa.