Kysyttävää? Soita meille!
+358 (0) 20 155 8555

The Good People

Euvic Group on auttanut yrityksiä ratkaisemaan erilaisia digitalisoimiseen liittyviä haasteita parinkymmenen vuoden ajan. Kaikki alkoi vuonna 2004, kun Wojciech Kosinski ja Wojciech Wolny perustivat yrityksen, josta ajan mittaan muodostui Euvic. Erinomaisen henkilökuntamme ja työkulttuurimme tavoitteena on olla The Good People. Tämän ansiosta olemme kasvaneet voimakkaasti joka vuosi ja saaneet asiakkaiden luottamuksen kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Euvicin Suomen organisaatio vastaa liiketoiminnan kehittämisestä ja projektien laadunvarmistuksesta.

Asiakkaillemme tarjoamme teknologista mielenrauhaa. Työntekijöidemme jatkuva kouluttaminen ja kehittäminen vaikuttaa suoraan asiakkaidemme menestykseen.

Uskomme, että sitoutuminen, kokemus, yksilöllinen lähestymistapa ja hyvät ihmiset ympärillä ovat avain menestykseen niin asiakkaalle kuin meillekin.

Työmme laadusta todistavat erilaiset palkinnot sekä Gartnerin, Forbesin ja EY:n osaamistamme ja kasvuamme koskevat maininnat.

Hyvät ideat vaativat hyvän toteutuksen

ja hyviä ihmisiä

Mitä tarvitset? Koko tiimin vai yhden kehittäjän?
Mikään ei ole liian iso tai liian pieni meille

Euvic Group tarjoaa paikallista läsnäoloa maailmanlaajuisessa osaajaverkostossa. Kokeneet projektipäällikkömme yhdessä innokkaiden ja hyvin koulutettujen kehittäjiimme kanssa yhdistävät molempien maailmojen parhaat puolet sekä korkean laadun että kilpailukykyiset hinnat.

 

Ekosysteemi

Euvic on tarjonnut parikymmentä vuotta digitaalisia palveluita yrityksille Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Gartner, Forbes ja EY ovat maininneet meidät. Asiakkaitamme ovat muun muassa Swedbank sekä joukko teknologiayrityksiä kuten Tendium ja Playground.

References

Ota yhtettä

Etkö tiedä, mistä aloittaa? Ota yhteyttä meihin! Autamme sinua muuttamaan ideasi menestyväksi tuotteeksi.